Tipy na darčeky k sviatku sv. Valentína

Ako vybrať správny šperk a naše tipy na valentínske darčeky

Šperk patrí všeobecne do kategórie najromantickejších darčekov vôbec. Ženy do šperkov vkladajú citovú hodnotu, ktorá im pripomína krásnu chvíľu a výnimočnú osobu, od ktorej ju dostali. 

Pri výbere správneho šperku k dňu sv. Valentína, vám pomôžu nasledovné tri otázky :

1. Aký typ šperkov nosí vaša partnerka ?

Skúste odpozorovať, či sú šperky vašej vyvolenej jemné a decentné, alebo naopak obľubuje výraznejšie a trblietavejšie kúsky.

Ak plánujete kúpiť náušnice, všimnite si typ zapínania. Visia ? Alebo sú to drobné napichovacie náušnice ? Pri prsteni je najdôležitejšie zistiť správnu veľkosť a pri retiazke jej správnu dĺžku. Všeobecne plati - veľmi úzky ženský krk ( 38-42cm ), úzky krk (42-45cm), pevnejší- širší krk (50-55,60 cm)

Jedným z našich tipov na darček sú tieto jemné strieborné romantické náušnice s českým krištáľom - Tender Heart od Preciosi. ( klik na obrázok )

2. Má vaša partnerka alergiu na určitý kov ? 

Veľmi veľa žien trpí alergiami na špecifický typ kovu. Najčastejšia býva alergia na bižutériu, ale môže sa stať, že vaša polovička neznesie striebro alebo zlato. Ak o tomto probléme neviete, skúste sa opýtať blízkej osoby vašej partnerky. Akokoľvek, ak by váš výber darčeka nebol správny, nenosený šperk vám bez problémov vymeníme za iný. 

 

3. Akú sumu chcete do šperku investovať ?

Ideálna hodnota darčeka je veľmi individuálna téma, ktorá závisí od finančných možností každého z nás. Darček darovaný z lásky má sám o sebe tú najvyššiu hodnotu. Pri strieborných šperkoch a luxusnej bižutérií ceny začínajú od 20€ a pri zlate od cca 60€ a vyššie. 

Naše top - tipy na valentínske darčeky 

 

1. Strieborná retiazka s príveskom dvoch sŕdc, Tender Heart ( Šperk pre romantickú dušu, ktorá rada nosí jemnejšie šperky. )

2. Náušnice Tender Heart, ktoré ladia s náhrdelníkom. ( Napichovacie jemné náušnice, vhodné aj na bežné nosenie.) 

3. Strieborný náramok - Jemné srdce, s možnosťou gravírovania vášho textu ( Krásny romantický darček s venovaním, ktorý neurazí žiadnu ženu. )

 

4. Valentínske srdce - strieborný náhrdelník so srdiečkom v dvoch veľkostiach, na ktorý vám vygravírujeme váš text. Či už romantické iniciály vašich mien ale odkaz "Ľúbim ťa" .

 

 

5. Strieborný medailón srdce ( Veľmi osobný šperk, s možnosťou vloženia dvoch fotografií ) Jeden z naších bestsellerov. 

 

6. Zirkónové srdiečko ( Prekrásny trblietavý prívesok, ku ktorému si môžete zvoliť ideálnu dĺžku retiazky. ) 

 

7. "Čertica - diablica " ( Originálny a sexi darček pre temperamentné ženy, ktoré obľubujú symbolické šperky. )

8. Červené náušnice Cher od Preciosi ( krása českého krištáľu, červenej farby a tvaru srdca je čistou symbolikou lásky a dňa sv. Valentína ) Náušnice sú vhodné aj na bežné nosenie. 

9. " Srdce oceánu " Náhrdelník Necklace od Preciosi . Ak je vaša partnerka romantická duša, zamilovaná do slávneho filmu o " nepotopitelnej lodi a miluje výrazné šperky, s týmto náhrdelníkom jej vyrazíte dych. 

10. Tep srdca - strieborný náhrdelník so symbolickým vyjadrením slov - ľúbim ťa. Originálny šperk, ktorý poteší hlavne nositeľky športovo-elegantných šperkov. 

Ak ste v našom rebríčku nenašli to čo hľadáte, napíšte nám mail na obchod@mirabile.sk . Radi Vám prípadne odporučíme iný šperk z našej kamennej predajni v OC Korzo Prievidza. 

Váš tím MIRABILE, S.R.O.